Bejelentés


Sonyericsson


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek


Szavazás


Linkekw350i

W350i
Zenehallgatáshoz, egy életre
A W350i mobillal azonnal hozzáférhet kedvenc zenéihez. Telefonját ki sem kell nyitnia, a fedőlapon elhelyezett gombokkal böngészhet a zeneszámok között, lejátszhatja a dalokat és zeneszámot válthat.


Kicsi, de tágas
Kisméretű hordozható zenelejátszó, nagy tárhellyel. A W350i készülék memória kártyáján (tartozékként csomagolt) 470* zeneszámot is tárolhat.

Walkman®


Zenéje a telefonjában
A Sony Ericsson Walkman® telefonok könnyen kezelhető digitális zenelejátszókat tartalmaznak. Az általánosan használt fejlett telefonfunkciók mellett letölthet, streamelhet, tárolhat és lejátszhat zenéket a mobilján. Jól hangzik?

FM rádió
Csatlakoztassa fejhallgatóját, és kapcsolja be a beépített FM rádiót. Az RDS segítségével láthatja, melyik állomásra hangolt, és esetenként, hogy milyen számot játszik le. Ez a funkció akkor lehet hasznos, ha valaki mással szeretné beállíttatni készülékét

Szabaduljon meg a kábelektől, és élvezze a zenét szabadon. A Bluetooth™ vezeték nélküli technológia nem csak a kezeit szabadítja fel! Készülékét egyszerűen szinkronizálhatja, fájlokat oszthat meg és egyszerre több feladatot is végezhet, hiszen az összegabalyodó kábelek nem akadályozzák.

Kérjük, ellenőrizze a Bluetooth™ készülék funkcióit a támogatott szolgáltatások meghatározására.

A Sony Ericsson W350i mobillal kompatibilis Bluetooth


Minden Bluetooth™ eszköz egyedi névvel rendelkezik, amely az első összekapcsolódás után lehetővé teszi a felismerést, és elkerülhetővé a más a más eszközökkel való ütközést. A Bluetooth™ technológia 10 méteres távolságon belül, csatornánként akár 720 kb/s-os sebességű kommunikációt biztosít

Bővítse készüléke memóriáját a piacon kapható legkisebb memóriakártyával, a Memory Stick Micro™ (M2™) kártyával. A Memory Stick PRO kártyákkal kompatibilis eszközökhöz adapter áll rendelkezésre.
Képgaléria


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!